АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ відвідав Посольство України в Аргентині

Понеділок, 20 березня 2017, 15:02
18 березня Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав, який перебуває з душпастирським візитом в Аргентинській Республіці, відвідав Посольство України в Аргентині.

У ході бесіди Посла України Юрія Дюдіна з Блаженнішим Святославом, в якій також узяв участь владика Даниїл (Козлинський), Апостольський адміністратор єпархії Покрови Пресвятої Богородиці, були обговорені актуальні питання внутрішньої ситуації в Україні та Аргентині, життя української громади в Аргентині, співпраці дипломатичної установи з парафіями УГКЦ, що діють в країні, зокрема в організації культурно-просвітницьких заходів з нагоди 25-ї річниці встановлення дипломатичних відносин України з Аргентиною та 120-ї річниці початку української імміграції до Аргентини.

На завершення зустрічі Блаженніший Святослав залишив запис у Книзі почесних відвідувачів Посольства України в Аргентині.

argentina.mfa.gov.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next