АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ висловив співчуття Митрополиту Мечиславу Мокшицькому з приводу смерті його батька

Понеділок, 03 жовтня 2016, 15:20
Батько – це той чоловік, який своїм життям для родини, а зокрема для вас, відкривав образ Небесного Отця. Новопреставлений Пйотр вірно служив для блага Церкви, бо був органістом в парафії в Лукавцу. Тут, на землі, він своїм даром прославляв Небесного Отця і допомагав вірним душею в молитві наблизитися до Бога. Сьогодні ваш батько, перебуваючи перед Престолом Всевишнього, вже чує ангельську пісню, яка на землі була лише її відблиском.

Пише в листі-співчутті Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав до Митрополита Мечислава Мокшицького, Архиєпископа РКЦ в Україні, з приводу смерті його батька.

"Із великим сумом сприйняв я звістку про те, що упокоївся Ваш дорогий батько Пйотр. Прийміть від мене щирі співчуття та запевнення моїх молитов у наміренні новопреставленого", - написав Блаженніший Святослав.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next