АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ висловив співчуття рідним і близьким загиблих в авіакатастрофі в Ірані

Середа, 08 січня 2020, 13:12
Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ, висловив свої щирі співчуття рідним і близьким загиблих в авіакатастрофі літака Boeing 737 авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України», який розбився незабаром після вильоту з аеропорту Імама Хомейні в Тегерані 8 січня 2020 року.

«Відповідно до повідомлень компетентних органів України, у цій катастрофі загинуло 176 людей, 11 з них громадяни України. Висловлюю свої щирі співчуття рідним і близьким загиблих. Співчуваю вашому горю та молюся за Божу підтримку вас у вашому болю втрати найрідніших», – зазначив Блаженніший Святослав.

Він закликав усіх вірних Церкви молитися за упокій усіх загиблих, незалежно від їхньої національності та релігійної приналежності. «Нехай Господь буде милосердним до загиблих та дарує розраду рідним і близьким», – сказав Глава УГКЦ.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next