АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ висловив співчуття духовенству та вірним Вірменської Апостольської Церкви

Неділя, 08 березня 2015, 21:07
Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ, висловив співчуття духовенству та вірним Вірменської Апостольської Церкви з приводу смерті Архиєпископа Григоріса Буніатяна.

У листі-співчутті зокрема йдеться: «Із глибоким смутком сприйняли ми звістку про переставлення до Господа вашого Ієрарха - Архиєпископа Григоріса Буніатяна.

Назавжди залишиться в наших серцях його людяність, щирість і відкритість до всіх людей доброї волі, християнська співучасть у терпіннях, а особливо - його безмежна любов до свого багатостраждального вірменського народу, яка надихала всіх нас – синів народу України – так само самовіддано служити Богові та своїй Батьківщині.

У цю скорботну хвилю приносимо наше щире співчуття духовенству й пастві Єпархії, рідним і близьким покійного Архиєпископа, єднаємося з вами в молитві за те, щоб всемилостивий Господь прийняв його в Царстві Небесному».

Департамент інформації УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next