АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ висловив співчуття коптам Єгипту у зв’язку із терористичними атаками

Вівторок, 11 квітня 2017, 17:39
У неділю ще одна жахлива атака була скоєна проти коптської спільноти в Єгипті. День Входу Ісуса в Єрусалим став днем страстей для вірних в Олександрії і Танті. У цей час скорботи запевняю вас у молитовній солідарності УГКЦ.

Пише Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав в листі до Глави Коптської Православної Церкви Єгипту Його Святості Тевадроса (Теодора) ІІ, Папи Олександрії та Патріарха столиці святого Марка.

«Наші серця обіймають поранених, сім’ї загиблих, священиків і мирян Коптської Церкви в Єгипті та закордоном. Нехай кров невинноубієнних стане насінням віри в цей тиждень, що веде нас до Воскресіння. Нехай наш Господь і Спаситель Ісус Христос, «який воскрес із мертвих, смертю смерть подолав і тим, що в гробах життя дарував», освітлює вічним світлом загиблих, дарує мир Церкві, захоронить Вашу Святість, ваших братів у єпископстві, священиків, богопосвячених осіб та всіх вірних, і просвітить наші серця Своєю надією та милосердям», - пише Блаженніший Святослав.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next