АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ висловив співчуття владиці Віталію Кривицькому з приводу відходу до вічності матері

Понеділок, 28 грудня 2020, 15:17
«Із великим сумом сприйняв я звістку про те, що упокоїлася Ваша мати Людмила. Прийміть мої щирі співчуття та запевнення в молитвах за новопреставлену», – пише Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ, в листі-співчуття до владики Віталія Кривицького, ординарія Києво-Житомирської дієцезії Римо-Католицької Церкви в Україні. Мати єпископа упокоїлася вчора, 27 грудня 2020 року, на 83-му році життя.
Фото з ФБ-сторінки владики Віталія Кривицького Фото з ФБ-сторінки владики Віталія Кривицького

«Мама – це найдорожча особа для кожного з нас. Вона не тільки дає нам життя, а й частинку свого тіла, частину себе. Ми настільки з’єднані з нею невидимими узами, що коли вони обриваються, відчуваємо неймовірний біль і самотність. Проте, як віруючі люди, ми втішаємо себе думкою, що близька людина не покинула нас назавжди, а через смерть, що для нас є пасхою, переставилася до вічного радісного життя зі своїм Творцем і у вічності ми з нею зустрінемося», – йдеться у листі-співчуття Глави УГКЦ.

Блаженніший Святослав зазначив, що мати владики Віталія була дуже світлою і радісною особистістю. Завдяки своїй життєвій позиції та вмілому використанням талантів, якими обдарував її Господь, вона втішалася великою повагою та прихильністю людей.

«Ми дякуємо Богові, що пані Людмила належно виховала свого сина, який вибрав шлях священнослужіння і став єпископом Христової Церкви. Хай Господь зарахує їй ці старання і, вислухавши Ваші синівські молитви, прийме її до свого Небесного Царства», – пише Глава УГКЦ, віддаючи душу покійної в руки безмежного Божого милосердя та запевняючи у молитві за новопреставлену.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next