АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ висловив співчуття Митрополиту Івано-Франківському з приводу смерті його батька

П'ятниця, 04 жовтня 2013, 14:05
Блаженніший Святослав (Шевчук), Глава УГКЦ, висловив співчуття владиці Володимирові (Війтишину), Архиєпископу і Митрополиту Івано-Франківському, з приводу смерті його батька Івана.

У листі-співчуття зокрема йдеться: «Ваш батько виконав свій християнський обов’язок перед Богом та людьми, адже, пройшовши нелегкий життєвий шлях, зберіг живим вогонь святої віри у своєму серці і зумів бути добрим прикладом для своїх рідних.

Ви і всі члени родини сповнені смутком, бо упокоїлася любляча людина. Але наша християнська віра спонукує нас не до розпачу, але до радості, бо сьогодні Ваш дорогоцінний батько з'єднається зі своїм Небесним Отцем, якому ревно служив як християнин.

Запевняю Вас про молитву за упокій душі світлої пам’яті Вашого дорогого батька та про духовну близькість з Вами».

Пригадуємо, що 3 жовтня на 77-му році життя відійшов у вічність п. Іван Війтишин – батько Митрополита Івано-Франківського.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next