АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ висловив співчуття з приводу жахливої повені в штаті Керала в Індії

Понеділок, 20 серпня 2018, 12:06
Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав висловив співчуття Його Блаженству Морану Мор Баселіосу Клемісу, кардиналові Тютюнкалу, Архиєпископу Трівандрума, Отцю і Главі Сиро-Маланкарської Католицької Церкви, з приводу жахливої повені в індійському штаті Керала.

«Від імені всієї повноти Української Греко-Католицької Церкви та від імені Синоду єпископів висловлюю щирі співчуття та солідарність з усіма жертвами найстрашнішої повені за останні сто років, яка сталася на території штату Керала в Індії», – написав Предстоятель у листі-співчутті.

«Ми молимося за всіх людей, – мовиться у тексті, – сім’ї та спільноти, які постраждали від цієї трагедії. Ми єднаємося з вами в наших молитвах, просячи нашого Господа потішити і захистити тих, чиї будинки, підприємства руйнуються від стихійного лиха, яке вже забрало більше ніж 350 людських життів. Ще залишається багато зниклих безвісти».

«Нехай всемогутній Бог захистить вас», – попросив Глава УГКЦ.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next