АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ висловив свою солідарність з пастором Німецької Євангелічно-Лютеранської Церкви України, який постраждав від "тітушок"

Четвер, 20 лютого 2014, 12:16
Сьогодні Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ, зателефонував до пастора Андрія Гамбурга, настоятеля лютеранського храму Апостола Павла в Одесі, та висловив йому свою підтримку і солідарність. 19 лютого пастор Андрій Гамбург постраждав під час нападу «тітушок». Напад відбувся під час мирної демонстрації одеських активістів, які вийшли висловити свій протест проти кривавих подій у Києві.

Під час телефонної розмови обидва співрозмовники наголошували на важливості мирного розв’язання кризової ситуації в Україні, щоб не гинули її громадяни. Адже кожна людина, незалежно від того, з якого боку барикад вона стоїть, є Божою дитиною, і потрібно оберігати кожне людське життя. «Ніхто не може приймати рішення про те, щоб жертвувати людськими життями», – зазначив при цьому Блаженніший Святослав.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next