АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ висловив вірним Нью-Вестмінстерської єпархії, які постраждали внаслідок стихії, свою молитовну підтримку

Середа, 08 грудня 2021, 22:01
Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав молиться за духовенство, монахів і мирян Нью-Вестмінстерської єпархії, а також за всіх, хто постраждав від проливних дощів, повеней та зсувів у Британській Колумбії на заході Канади. Про це Глава УГКЦ пише у листі до владики Давида Мотюка, апостольського адміністратора Нью-Вестмінстерської єпархії.
Фото: THE CANADIAN PRESS/Darryl Dyck (CP) Фото: THE CANADIAN PRESS/Darryl Dyck (CP)

Протягом останніх кількох тижнів, йдеться у листі Предстоятеля, у новинах можна було побачити кадри нещодавніх проливних дощів, повеней та зсувів, які з руйнівною силою вплинули на життя великої кількості людей у Британській Колумбії.

«Побачивши кадри повені в долині Фрейзер, – пише Блаженніший Святослав, – я згадав власні подорожі з Ванкувера до Келоуни через той самий район, по шосе Кокігалла в серпні 2012 року. Я був вражений приголомшливою природною красою Британської Колумбії з її сільськогосподарськими угіддями та величчю гір. Сьогодні особливо єднаюся з тими, хто страждає як через масштабні лісові пожежі минулого літа, так і тепер через руйнування, спричинене недавніми повенями».

У листі Блаженніший Святослав просить владику Давида передати духовенству, монахам і мирянам, що серед постійних проблем, викликаних пандемією Covid-19 та необхідністю відновлювати будинки, підприємства та інфраструктури, ще й у холодною зимову погоду, він молиться, аби Господь послав їм і жителям Британської Колумбії свою втіху і благодать.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next