АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ відвідав дитячий табір «Веселі канікули з Богом» в урочищі Підлюте

Четвер, 10 серпня 2017, 14:12
Днями в рамках відвідин дитячих таборів на Прикарпатті Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав завітав в урочище Підлюте, де проходять «Веселі канікули з Богом».

Зустріли Блаженнішого Святослава музичним маршем, який виконали учасники табору разом з о. Софроном Зелінським, духівником табору.

Разом із Главою Церкви були: Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський Володимир, Єпископ-помічник владика Йосафат, синкел у справах духовенства та священичих родин о. Олег Каськів, директор табору о. Микола Крушец, ректор Івано-Франківської духовної семінарії о. Олесь Будзяк, адміністратор реколекційно-катехитичного комплексу брат Ростислав Мацевко, а також представники обласної та районної влади. Під час зустрічі о. Микола Крушец від імені всіх дітей вручив футболку учасника табору Главі УГКЦ.

Блаженніший Святослав під час розмови з дітьми висловив радість з того приводу, що наймолодше покоління Церкви вміє проводити свої літні канікули з Богом.

На завершення Першоієрарх УГКЦ подякував за такий теплий прийом, уділив усім присутнім архиєрейське благословення та побажав, щоб такі «Веселі канікули з Богом» відбувалися щороку.

Повідомили в прес-службі Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next