АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ відвідав учасників курсу місійного служіння

Неділя, 28 червня 2015, 15:12
28 червня у Львівській духовній семінарії Глава УГКЦ Блаженніший Святослав зустрівся з учасниками курсу місійного служіння для семінаристів передостаннього року навчання.

Блаженніший Святослав разом із головою Пасторально-міграційного відділу владикою Йосифом (Міляном) відслужив Архиєрейську Божественну Літургію. 

Предстоятель УГКЦ подякував владиці Йосифу, «який вже п'ятий рік поспіль дбає про місійне виховання семінаристів усіх семінарій України, організовуючи цей курс». Він також подякував усім викладачам і лекторам-місіонерам, які приїхали з різних куточків світу, щоб поділитися своїм місійним досвідом зі студентами.

Глава УГКЦ закликав семінаристів бути щедрими, відповідаючи на потреби Церкви. «А Господь завжди буде щедрий до вас», – підкреслив проповідник.  

Блаженніший Святослав поділився з учасниками курсу своїм досвідом місійного служіння. «Я поїхав із семінарії на місійну працю, фактично, на інший кінець світу – до Аргентини. Я намагався бути щедрим із Господом Богом. І бачите, наскільки щедрим до мене виявився Господь», – зазначив Глава УГКЦ. 

Він закликав семінаристів не боятися відповідати на виклики, які сьогодні стоять перед Церквою, зокрема і в питанні служіння на місійних теренах. «Якщо справді хочете відчути себе потрібними, то будьте готові відповісти на потреби нашої Церкви», – звернувся Предстоятель Церкви до учасників курсу.

Після цього Блаженніший Святослав разом із владикою Йосифом вручили семінаристам сертифікати про закінчення курсів місійного служіння та поспілкувалися з братами.

 pmv.ugcc.org.ua

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next