АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ відвідав українську школу в США

П'ятниця, 13 листопада 2015, 06:33
Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ, завітав до парафії Святого Миколая Української Греко-Католицької Церкви в Мінерсвілле, США, щоб привітати дітей, які йдуть до української школи.

"Це було великою честю і радістю бути поруч із Главою нашої Церкви і спілкуватися з ним!" - відзначила учениця школи Надія Циммерман.

Учні зустріли Предстоятеля Церкви з подарунками. Відтак співали для нього пісні трьома мовами.

Опісля настав час для запитань і діти дізналися, що улюбленим спортом Блаженнішого Святослава є футбол. Глава Церкви щиро радів, що мав нагоду зустрітися і спілкуватися з цими юними вірянами УГКЦ.

«Нам дуже пощастило, що Патріарх відвідав саме нашу парафію і школу та благословив наших дітей», - сказала директор школи Святого Миколая Катіелин Монтаг.

На завершення зустрічі діти просили Блаженнішого Святослава молитися за них. А він прохав їх помолитися за Україну і жити з радістю.

wnep.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next