АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ відвідав в Одесі фрегат «Гетьман Сагайдачний»

Неділя, 11 грудня 2016, 16:51
Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав під час свого пастирського візиту до Одеси відвідав фрегат «Гетьман Сагайдачний».

«Перед катедральним собором Андрія Первозванного ми відвідали наш славний фрегат «Гетьман Сагайдачний». Ми побули з нашими військовослужбовцями, які справді відмовилися від усіх принад і спокус ворога, від кращих зарплат, від вигідного життя, залишили все, аби бути вірними своїй Батьківщині і своєму народові», – відзначив Предстоятель у своєму слові до вірних у катедральному храмі Андрія Первозванного.

Блаженніший Святослав додав, що греко-католицькі священики є духовними батьками наших героїв. Архиєрей подякував о. Олександру Смеречинському, морському капелану, та всім священнослужителям Одеського екзархату за те, що духовно опікуються Військово-морськими силами України.

Наприкінці Літургії владика Михайло (Бубній), Екзарх Одеський, подарував Блаженнішому Святославу «сувенірний корабель». А миряни вручили Главі Церкви капітанський кашкет, який Глава УГКЦ одразу ж приміряв.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next