АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ візьме участь у щорічній пленарній асамблеї Ради Єпископських Конференцій Європи

Четвер, 03 жовтня 2019, 10:57
Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав 3-6 жовтня 2019 року візьме участь у щорічній пленарній асамблеї Ради Єпископських Конференцій Європи на тему «Європо, час прокинутися! Ознаки надії».
Foto: @ Episkopat News Foto: @ Episkopat News

Цьогорічна пленарна асамблея відбудеться в Іспанії, в місті Сантьяго-де-Компостела.

Робота асамблеї матиме форму аналізу культурної, політичної та соціальної європейської ситуації та новітньої історії, який доручили зробити французькому філософу Шанталю Дельсолю.

На пленарному засіданні спробують визначити найважливіші елементи, які впливають на церковне і суспільне життя європейського континенту, із наголосом на християнському корінні, яке притаманне європейській історії та культурі.

Члени Ради Єпископських Конференцій Європи матимуть змогу представити ініціативи своїх єпископських конференцій (синодів) та відзначити «ознаки християнської надії», що кожен день проростають у наших громадах.

 

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next