АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ з душпастирським візитом відвідає Австралію

Середа, 16 квітня 2014, 11:55
Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ, підтвердив раніше запланований свій візит до Австралії. Про це Предстоятель УГКЦ повідомив владику Петра (Стасюка), єпископа УГКЦ в Австралії, Океанії та Новій Зеландії.

Блаженніший Святослав відвідає українців в Австралії у вересні цього року. Про це повідомляє веб-сторінка українців греко-католиків в Австралії, Новій Зеландії та Океанії.

Владика Петро (Стасюк) повідомив, що він та вірні з радістю очікують на приїзд Глави Церкви. «Зараз триває підготовка до візиту високого гостя. Для цього створено спеціальний комітет. Усі вірні з нетерпінням очікують дня, коли разом будуть молитися з Главою УГКЦ», – зазначив владика Петро.

Владика Петро також зазначив, що під час свого перебування в Австралії Блаженніший Святослав відвідає декілька парафій УГКЦ.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next