АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ закликає українців прийти на виборчі дільниці 25 травня

Субота, 03 травня 2014, 21:11
Президентські вибори 25 травня будуть вирішальними для України. Вони можуть бути найбільш вільними і відкритими в історії України як незалежної держави після закінчення холодної війни.

Про це сказав у коментарі для канадського видання «National review» Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав (Шевчук), перебуваючи з пастирським візитом у Канаді.

«Наша Церква закликає українців повною мірою брати участь у передвиборчій дискусії та проголосувати з обережністю за особу, яка може об’єднати всю країну, згуртувати її перед лицем російської агресії», - зазначив Глава УГКЦ.

Він наголосив, що передвиборча російська пропаганда і дестабілізація виборчої кампанії спрямовані на «розділення і розпад» України, яка сьогодні намагається провести справедливі і відкриті вибори, котрих вимагали на Майдані.

Предстоятель Церкви запевнив, що він та його Церква зроблять усе можливе, щоб вибори відповідали духу Майдану.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next