АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ закликав парафії «відкрити двері для потребуючих»

Неділя, 01 грудня 2013, 23:37
Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав (Шевчук) закликав парафії УГКЦ «відкрити двері для потребуючих», передає кореспондент УНН.

«Я закликаю всі наші парафії, усі наші монастирі відкрити двері для потребуючих: голодного – нагодувати, подорожнього – у дім прийняти. Вчинити всі діла, необхідні для того, щоб виявити сьогодні милосердя до потребуючих. Нехай всемилостивий Господь поблагословить наш народ на кращу долю», – сказав Предстоятель УГКЦ в Івано-Франківську після завершення Архиєрейської Літургії в соборі Святого Воскресіння з нагоди 90-річчя єпископа-емерита УГКЦ Софрона (Мудрого).

«Ваша Церква є з вами. У складних історичних моментах Церква завжди була з народом. У цей час наша Церква також є з народом», – наголосив Глава УГКЦ і запропонував усім разом заспівати Молитву за Україну «Боже, великий, єдиний».

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next