АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ здійснив візит до сестер служебниць у Слотсбурзі та відвідав будинок для людей похилого віку

Неділя, 12 серпня 2018, 06:41
10 серпня Блаженніший Святослав здійснив візит до відпустового місця Згромадження сестер служебниць Непорочної Діви Маріії в Слотсбурзі.
Зображення 1 / 4 Використовуйте клавіші для перегляду

На порозі Провінційного дому сестер служебниць Главу Церкви вітали преподобна мати Софія Лебедович, генеральна настоятелька СНДМ в Римі, та с. Кетлін Гуцко, провінційна настоятелька в США.

11 серпня Блаженніший Святослав відслужив подячну Божественну Літургію у співслужінні з владикою Павлом (Хомницьким), Єпархом Стемфордським. Разом із владиками співслужили о. Іван Терлецький та о. Володимир Мальчин.

За монастирськими хроніками, саме цього дня, 11 серпня 1968 року, патріарх Йосиф відвідав цей монастир і відслужив Божественну Літургію. Під час проповіді Блаженніший Святослав наголосив на видимих знаках Божої присутності та опіки над цією спільнотою впродовж всієї історії, а також подякував сестрам за жертовну працю.

Відтак Предстоятель УГКЦ відвідав будинок для людей похилого віку Святого Йосифа, яким опікуються сестри служебниці і в якому проживає більше ніж 30 осіб.

Повідомив о. Володимир Мальчин


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next