АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ зустрівся з міністром оборони України

Середа, 12 березня 2014, 18:36
12 березня 2014 року Блаженніший Святослав (Шевчук), Глава УГКЦ, зустрівся з міністром оборони України Ігорем Тенюхом. Захід відбувся на прохання Предстоятеля Церкви. На ній були також владика Михайло (Колтун), керівник Департаменту душпастирства силових структур Патріаршої курії УГКЦ, та о. Любомир Яворський, його заступник.

Блаженніший Святослав запевнив міністра в підтримці військових з боку УГКЦ: «Ми будемо разом із військовиками і підтримуватимемо їх, хоч би де вони були. Щосереди в нашій Церкві моляться і постять за військовослужбовців. Переконаний, це не випадковість, що наша зустріч відбулася саме в середу». Крім цього, обговорювалися можливості капеланського служіння в різних точках дислокації військовиків.

Додамо, що нещодавно міністр оборони надіслав листа на ім’я Верховного Архиєпископа УГКЦ зі словами подяки за те, що Церква присутня серед військових.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next