АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ зустрівся із новообраним урядом Львівської провінції редемптористів

П'ятниця, 14 грудня 2018, 20:58
Із 10 по 13 грудня 2018 року у Львівській провінції Згромадження Найсвятішого Ізбавителя (отці редемптористи) відбувалася Х Звітно-виборча капітула, що є основною інституцією управління у провінції.

11 грудня, у перший робочий день Х Провінційної капітули, делегатами були обрані провінційні дорадники, які входять до складу нового уряду провінції: о. Михайло Іваняк (вікарій, або заступник протоігумена), о. Ярослав Федунів, о. Роман Лагіш, о. Ігор Безкостий.

13 грудня 2018 року новообраний уряд Львівської провінції редемптористів на чолі з протоігуменом о. Андрієм Раком зустрівся з Блаженнішим Святославом, Главою УГКЦ.

Блаженніший Святослав у своєму пастирському слові привітав спільноту редемптористів із завершенням Капітули і побажав усім редемптористам відкритості і відваги у служінні. Зокрема, Глава Церкви підкреслив активну місійну працю редемптористів у різних куточках і ділянках, особливо це стосувалося сучасних викликів Церкви у непростий для Батьківщини час. Рівно ж Блаженніший Святослав заохотив з відвагою плекати відкритість на сучасні виклики у Церкві та суспільстві. Відтак протоігумен о. Андрій Рак подякував Главі УГКЦ за братнє, тепле прийняття і підтримку.

На завершення Його Блаженство уділив своє благословення для нового уряду редемптористів на наступну каденцію.

о. Михайло Іваняк, редемпторист


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next