АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ зустрівся в Києві зі студентами Гарвардського університету

Середа, 18 травня 2016, 17:31
Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав узяв участь у зустрічі зі студентами, що зацікавилися Україною із Гарвардського університету, які об’єдналися в організацію «The Group for Tomorrow's Ukraine» («Група завтрашньої України»).

Зустріч відбулася в рамках діяльності Всеукраїнської ради Церков і релігійних організацій. У ній також взяли участь головний рабин України Яків Дов Блайх, голова Духовного управління мусульман України Ахмед Тамім та архиєпископ УПЦ КП Євтратій (Зоря).

Глава УГКЦ під час зустрічі наголосив, що на першому місці перед Церквами і релігійними організаціями завжди стоїть людська гідність. І саме це їх єднає. Він також додав, що тон до такої єдності задає українське суспільство.

Як повідомив у коментарі Департаменту інформації УГКЦ один зі студентів Юліян Гайда, який є співзасновником організації «Група завтрашньої України», ця організація займається різними проектами, метою яких є підвищити рівень зацікавленості Україною на Заході.

«Комунікація Церков в Україні сьогодні є символом єдності українців. Тому ми з моїми колегами вирішили зустрітися з лідерами Церков України. Мої колеги були вражені рівнем відносин між українськими Церквами. І ми хочемо про це розповідати в усьому світі, адже часто чуємо дуже багато неправдивої інформації щодо стану речей в Україні», – відзначив Юліян Гайда.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next