АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ зустрівся з представниками Карітасу Європи та Франції

П'ятниця, 17 квітня 2015, 19:26
Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав провів робочу зустріч із представниками Карітасу Франції та Карітасу Європи.

Представники благодійних фондів хотіли дізнатися про гуманітарну ситуацію в Україні і про відповідь на неї Церкви та Карітасу України. Зокрема, запитували, які фінансові, організаційні потреби має УГКЦ та Карітас України, щоб допомагати потребуючим українцям, котрі сьогодні страждають внаслідок бойових дій на території України. Представники Карітасу Європи та Карітасу Франції також цікавилися, наскільки до потребуючих доходить благодійна допомога.

У коментарі Департаменту інформації УГКЦ пан Андрій Васькович, президент Карітасу України, зазначив, що Карітас Європи та Карітас Франції є багатолітніми партнерами Карітасу України. І саме завдяки їм Карітас України уже надав дорогу понад 50 тисячам внутрішньо переміщеним особам в Україні.

Блаженніший Святослав, користаючи з нагоди, подякував міжнародним благодійним партнерам за підтримку, яку вони досі надавали.

У зустрічі зокрема взяли участь: генеральний секретар Secours Catholique (Карітасу Франції) Бернар Тібо, директор з міжнародної співпраці Карітасу Франції Марк Лярош, координатор з міжнародних питань організації Secours Catholique, пані посол Луїз Авон, генеральний секретар Карітасу Європи Хорхе Нуно Майер, президент Карітасу України Андрій Васькович.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next