АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ зустрівся з представниками Департаменту у справах релігій та національностей України

Четвер, 22 січня 2015, 11:47
21 січня Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав зустрівся з представниками Департаменту у справах релігій та національностей при Міністерстві культури України на чолі з директором Департаменту Андрієм Юрашем. Зустріч відбулася в резиденції Глави Церкви, що біля Патріаршого собору Воскресіння Христового УГКЦ в Києві.

На початку зустрічі Андрій Юраш подякував Блаженнішому Святославу за можливість провести робочу зустріч та почути з вуст Предстоятеля позицію Церкви щодо актуальних питань, які сьогодні турбують українське суспільство. Він також розповів про роботу Департаменту та представив його відділи.

А Блаженніший Святослав представив роботу Департаменту УГКЦ у справах зовнішніх зв’язків, який очолює протоієрей Олекса Петрів. «Ми дотримувалися, дотримуємося і будемо дотримуватися тих засад, які прописані в Концепції державно-конфесійних відносин в Україні, що базуються на засадах паритетності», - наголосив Глава Церкви.

Департамент інформації УГКЦ 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next