АКТУАЛЬНО

Голові Організації українських жінок у Великобританії військові вручили грамоту

Четвер, 07 грудня 2017, 09:58
У День волонтера у Військово-медичному клінічному центрі західного регіону начальник госпіталю, полковник Іван Гайда вручив подячну грамоту голові Організації українських жінок (ОУЖ) у Великобританії пані Марії Фінів.

Цією грамотою керівництво військового шпиталю висловило вдячність також усім членкиням ОУЖ за турботу та підтримку наших поранених воїнів. За цей час різні осередки ОУЖ у Великобританії через гарнізонний храм Святих апостолів Петра і Павла Львівської архиєпархії УГКЦ надіслали понад тисячу різних пакунків із речами перших необхідних потреб для поранених воїнів. Окрім цього, надавали фінансову допомогу для проведення операцій та реабілітацій захисників України, що отримали поранення під час АТО.

Цього разу пані Марія Фінів привезла із собою подарунки від святого Миколая із Великобританії, що були сформовані різними осередками ОУЖ.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next