АКТУАЛЬНО

Голова Державної прикордонної служби України відвідав львівський Гарнізонний храм

Четвер, 28 грудня 2017, 12:20
27 грудня 2017 року Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла, що у Львові відвідав голова Державної прикордонної служби України генерал-лейтенант Петро Олександрович Цигикал.

Разом із головою Держприкордонслужби до храму завітав начальник Західного регіонального управління генерал-майор Володимир Сергійович Єгоров.

Гості ознайомилися з історією храму, а також діяльністю капеланів Львівської архиєпархії УГКЦ серед військовослужбовців. Опісля відвідали підземелля, зокрема, три панорами: Княжий Львів (XIII ст.), Готичний Львів (XV ст.) та ранньомодерний Львів (1740-1750-ті рр.), а також дізналися багато цікавих фактів про це приміщення. Екскурсію для представників керівництва силових структур провів о. Тарас Михальчук, душпастир храму та капелан Західного регіонального управління прикордонної служби України.

На завершення зустрічі Петро Олександрович висловив слова вдячності о. Тарасу, військовим капеланам та прихожанам храму за духовну та матеріальну підтримку прикордонників у такий нелегкий час.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next