АКТУАЛЬНО

Голова Душпастирської ради взяв участь у засіданні 11-ї зустрічі робочої групи з реформування пенітенціарної системи

Середа, 12 квітня 2017, 13:42
11 квітня 2017 року відбулася 11-а зустріч робочої групи з реформування пенітенціарної системи при Комітеті з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності під головуванням народного депутата України Юрія Мірошниченка. У праці групи взяв участь протоієрей Костянтин Пантелей, голова Душпастирської ради з питань релігійної опіки у пенітенціарній системі України.

За регламентом зустрічі були розглянуті такі питання:

1. Інформація від голів робочих груп із опрацювання законопроекту про пенітенціарну систему щодо процесу його підготовки.

2. Законопроект “Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо підстав і порядку перегляду судових рішень за новими та нововиявленими обставинами”.

3. Презентація та обговорення ідеї щодо проведення окремої зустрічі підкомітету з питання вдосконалення національного механізму забезпечення Державою Україна права на справедливий суд.

За інформацією робочої групи №9 з питань душпастирської опіки та психологічної допомоги було прийнято зміни до робочого документа Проекту закону про пенітенціарну систему України, які передбачають участь капеланів у системі заходів професійної формації та реабілітації.

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next