АКТУАЛЬНО

Голова Комісії освіти і виховання Чернівецької єпархії провів семінар для педагогів Глибоцького ліцею

П'ятниця, 22 лютого 2019, 15:37
21 лютого 2019 року в Глибоцькому професійному ліцеї, що в Чернівецькій області, відбулася конференція «Педагогічна супервізія та інтеграція педагога як лідера на шляху до святості через реалізацію покликання бути християнським вчителем та вихователем».

На запрошення директора ліцею Миколи Макаревича на конференції був голова Комісії освіти і виховання Чернівецької єпархії о. Володимир Боровий, а також диякон Назарій Шпак і  місцевий парох о. Юрій Сахарчук.

Під час зустрічі о. Володимир запропонував чотири модулі, як головні напрямки щодо супроводу дітей та підлітків до мети – «бути людиною». «Однак, понад усе є Любов, – підкреслив він. – Бо той, хто любить, завжди від чогось відмовляється заради блага свого ближнього». Також священик говорив про довіру, яка є умовою на шляху вдосконалення і діалогу з тими, хто є в потребі, особливо сиротами.

Як приклад, о. Володимир  навів життя святих людей, зокрема, св. Терези з Калькутти. «Будучи, на перший погляд, простою жінкою, вона своїм прикладом жертви й любові стала покликом для багатьох у наслідуванні», – сказав він. У такий спосіб священик звернув увагу педагогів на усвідомлення свого буття у світлі дарів Творця, якими Він щедро нагороджує кожного для служіння ближньому.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.cv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next