АКТУАЛЬНО

Голова Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я зустрілася з духовенством Кам’янець-Подільської єпархії

Середа, 10 лютого 2021, 11:12
У рамках єпархіальних зборів Кам’янець-Подільської єпархії УГКЦ, які очолив владика Іван Кулик, відбулася зустріч голови Комісії УГКЦ душпастирства охорони здоров’я, сестри Севастіани Карвацької, з духовенством єпархії.

Сестра Севастіана ознайомила священників із роботою та планами, які комісія виконує для налагодження відносин між Церквою та системою охорони здоров’я, представила тренінгові системи для медичних капеланів, волонтерів і священників, що хочуть співпрацювати з комісією.

Сестра поділилася досвідом праці та знаннями щодо «Місії Рахиль», представила наукові видання комісії, які є фундаментом доброї праці медичного капелана. Після загальних зборів, з благословення владики Івана Кулика, відбулася тісніша зустріч лише з медичними капеланами єпархії.

Єпархіальна комісія душпастирства охорони здоров’я представила свої напрацювання у розвитку медичного капеланства на місці. Відбулося обговорення річного плану комісії та першочергових проєктів. Медичні капелани мали змогу особисто спілкуватися з головою комісії, ставити їй свої питання та висловлювати пропозиції щодо розвитку і співпраці.

На завершення зустрічі було ухвалено спільними зусиллями розвивати діяльність комісії на єпархіальному рівні та організувати навчальні тренінги для медичних капеланів і лікарів.

Також сестра Севастіана підготувала подарунки для кожного медичного капелана єпархії: навчальні видання, які потрібні для кращого вишколу капелана.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://zdorovia.ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next