АКТУАЛЬНО

Голова комісії УГКЦ у справах родини розповів майбутнім душпастирям про роботу комісії

П'ятниця, 27 квітня 2018, 12:53
25 квітня у храмі ім. свщмч. Йосафата Івано-Франківської духовної семінарії, за сприяння комісії УГКЦ у справах родини відбулася конференція-представлення праці комісії.

Такий захід провів о. д-р Богдан Тимчишин – голова комісії УГКЦ у справах родини. Його  представив о Юрій Прилепський – голова комісії у справах родини Івано-Франківської архиєпархії.

Отець Богдан найперше розповів про завдання комісії, співпрацю з громадськими організаціями, шкільними закладами тощо. Згодом доповідач більш детально представив сучасну діяльність комісії, а саме про поетапне приготування до подружжя та підтримання відносин у подальшому житті.

Першою була представлена програма «Щиро про важливе», яка призначена для старшокласників і їхнього правильного розуміння любові та відносин між чоловіком і жінкою.

Наступна програма, про яку розповів доповідач  «Справжня любов чекає». Вона була створена для студентів та молодих людей, що прагнуть жити у чистоті. Ще одна програма  –«Щасливі стосунки та їхнє продовження у шлюбі». Вона складається із 25 зустрічей і спрямована на розуміння й удосконалення потреб молоді у щасливих та довготривалих відносинах.

«Передподружні приготування для наречених» – це програма спрямована на пояснення важливості сім’ї, а також відповідальності, яку беруть на себе люди, котрі бажають прийняти Святу Тайну Подружжя.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.pcc.ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next