АКТУАЛЬНО

Голова Комітету ВР України з питань культури та духовності відвідав храм отців василіян у Вільнюсі

П'ятниця, 12 квітня 2019, 12:40
За сприяння Посольства України в Литовській Республіці відбувся робочий візит до цієї країни голови Комітету Верховної Ради України з питань культури та духовності, народного депутата України Миколи Княжицького.

У межах візиту голова Комітету Верховної Ради України з питань культури та духовності Микола Княжицький відвідав храм Пресвятої Трійці Української Греко-Католицької Церкви у м. Вільнюс. Разом із ним був посол України в Литві Володимир Яценківський та працівниками посольства. 

Настоятель храму о. Вінкентій Пелих, ЧСВВ, провів для гостей коротку екскурсію, в часі якої наголосив на важливості й ролі цієї церкви для Литви та України як в історичній перспективі, так і сьогодні, а також представив концепцію відновлення та реставрації храму.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://osbm.in.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next