АКТУАЛЬНО

Голова Львівської ОДА відвідав Свято-Юрську гору

Середа, 04 березня 2020, 13:15
2 березня 2020 року голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький відвідав Свято-Юрський комплекс.

У Митрополичих палатах відбулася зустріч, в якій взяли участь архиєпископ і митрополит Львівський Ігор Возьняк, єпископ-помічник Львівської архиєпархії Володимир Груца, представники ГО «Святий Юр» та представники Курії Львівської архиєпархії.

На зустрічі розглянули два важливі питання. Перше – відзначення 155-ліття від дня народження праведного митрополита Андрея, яке вшановують цьогоріч. Було повідомлено, що митрополит Львівський ініціював створення координаційної ради з питань відзначення, яку очолив синкел у справах монашества Львівської архиєпархії ієрм. Юстин Бойко. До цієї ради увійдуть представники церковних, міських, обласних та громадських структур. Обговорили також окремі заходи, у яких візьмуть участь представники державної влади.

Друге питання – віднова Свято-Юрського комплексу. Був представлений актуальний стан справ та обговорені шляхи вирішення проблемних питань.

Наприкінці владика Володимир провів для гостей екскурсію Митрополичим комплексом. Голова ЛОДА відвідав каплицю палат, Свято-Юрський собор та крипту, в якій спочивають мощі праведного митрополита Андрея. Разом із владикою Володимиром присутні спільно помолилися за Україну.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ugcc.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next