АКТУАЛЬНО

Голова місії “Центр опіки сиріт” Львівської архиєпархії проведе пресконференцію у Львові

Середа, 06 листопада 2019, 11:36
7 листопада 2019 року о 12:00 на Короленка, 7 відбудеться пресконференція для представників ЗМІ за участю о. Романа Прокопця, голови місії “Центр опіки сиріт” ЛА УГКЦ.

Представники ЗМІ дізнаються шлях відновлення будівлі та творення Дому милосердя Святого Миколая, труднощі, проблеми з якими кожен день зіштовхується Центр.

Під час пресконференції будуть озвучені результати роботи ЦОС за 10 років та діяльність Дому милосердя за останні кілька місяців, що включатимуть таку інформацію:

  1. Концепція Дому милосердя.
  2. Кошторис витрат, що вже були залучені до Дому милосердя.
  3. Представлений подальший план дій.

Відбудеться екскурсія будівлею, де представники ЗМІ зможуть побачити, що зроблено за останні місяці і в якому стані перебуває будівля.

Нагадаємо, що протягом року ЦОС боровся за приміщення на Короленка, 7. У серпні Львівська міська рада  передала приміщення у власність Центру опіки сиріт.   

Місія “Центр опіки сиріт” ЛА УГКЦ  уже 10 років опікується дітьми-сиротами, дітьми СЖО. Упродовж цих років організувала та провела безліч акцій, проєктів. Має гарні здобутки, один з яких – дворазових світових чемпіонів з футболу серед дітей під опікою.

Пресслужба Центру опіки сиріт


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next