АКТУАЛЬНО

Голова Пасторально-міграційного відділу зустрівся з єпископом Кишинівським РКЦ

Вівторок, 23 лютого 2021, 11:43
У рамках душпастирського візиту до Молдови голова Пасторально-міграційного відділу владика Степан Сус зустрівся з римо-католицьким єпископом, ординарієм єпархії Кишинева владикою Антоном Кошею.

Зустріч відбулася в Курії римо-католицької єпархії. Владика Степан передав найщиріші вітання від Глави УГКЦ Блаженнійшого Святослава та висловив подяку від Глави Церкви за душпастирську опіку над вірними УГКЦ у Республіці Молдова.

Це перший візит голови ПМВ до Молдови. Єпископи познайомилися між собою. Владика Степан коротко представив своє служіння як голови ПМВ. Також владики обговорили ситуацію із греко-католицькою громадою в Молдові, теперішні виклики та майбутнє служіння.

Владика Антон подякував за візит і висловив свою готовність допомогти у здійсненні душпастирської опіки для вірних УГКЦ, які перебувають на території його єпархії.

На зустрічі також був секретар владики Антона о. Петру Чобану та секретар ПМВ о. Роман Ільницький.

pmv.ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next