АКТУАЛЬНО

Голова ПМВ і посол України в Словаччині обговорили участь громади УГКЦ у заходах з нагоди візиту Папи до Братислави

Вівторок, 27 липня 2021, 09:51
У рамках душпастирського візиту до Словаччини голова Пасторально-міграційного відділу владика Степан Сус зустрівся з послом України в Словацькій Республіці Юрієм Мушкою.

Сторони обговорили участь громади УГКЦ у заходах з нагоди візиту Папи Франциска до Словаччини, який запланований на вересень цього року.

Під час зустрічі також порушувалися актуальні питання щодо забезпечення релігійних потреб українців у Словацькій Республіці та подальшої співпрацю між УГКЦ і Посольством.

Єпископ подякував Юрію Мушці за підтримку і активну участь дипломатичного корпусу в житті української громади, зокрема і церковному.

Відтак посол подякував владиці Степану за духовну опіку над українцями в Братиславі, налагодження сталого душпастирства і можливість молитися рідною мовою.

У зустрічі також взяли участь душпастир для українців греко-католиків Словаччини о. Ігор Марусин і секретар ПМВ о. Роман Ільницький. 

pmv.ugcc.org.ua

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next