АКТУАЛЬНО

Голова ПМВ помолився з новоствореною громадою УГКЦ у словацькій Нітрі

Понеділок, 23 травня 2022, 21:13
Голова Пасторально-міграційного відділу УГКЦ владика Степан Сус відслужив Святу Літургію для новоствореної громади УГКЦ у словацькому місті Нітра. Із ним співслужили: тимчасово повірений у справах Апостольської нунціатури в Словаччині о. Андрій Євчук, місцевий парох о. Іван Коваль, священники ПМВ о. Роман Ільницький і о. Андрій Гах.

Це перша Архиєрейська Літургія в українській парафії цього міста. З благословення голови ПМВ владики Степана Суса, о. Іван Коваль розпочав своє служіння тут для вірних УГКЦ цього року напередодні Великодня.

«Ваша спільнота нова, тільки будується. Але  Господь сказав: "Там, де двоє чи троє зберуться в Моє Ім’я, – там Я посеред них", – зазначив владика Степан під час проповіді. – Ви прийшли, щоб зустріти Господа. Важливо, щоб ми ділилися цим даром віри і свідчили Христа, зокрема щоб ділилися з українцями, які тут живуть, але, можливо, не знають, що тут є наша церква».

Підписуйтеся на фейсбук-сторінку громади УГКЦ у Нітрі!

Пресслужба Пасторально-міграційного відділу

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next