АКТУАЛЬНО

Голова ПМВ разом із послом України у Словаччині відвідали скаутський табір для юних українців

Четвер, 29 липня 2021, 12:25
Голова Пасторально-міграційного відділу УГКЦ владика Степан Сус разом із послом України у Словацькій Республіці Юрієм Мушкою відвідали табір союзу скаутів "ПЛАСТ" поблизу словацького міста Кошиці.

24 липня у рекреаційному осередку «Злата Ідка» розпочався XXVI літній табір і XXIV Літня школа українознавства «Карпати 2021» для юних українців Словаччини.

Голова ПМВ поспілкувався з дітьми і молоддю.

«Цей табір – чудова нагода для кожного із вас зустріти реальних друзів, однодумців, з якими можна пограти у футбол чи волейбол, сходити в гори і товаришувати в майбутньому, – зазначив владика Степан. – Бажаю вам гарно провести час. Нехай Господь Вас благословить!».

До табору також завітали душпастир для українців греко-католиків Словаччини о. Ігор Марусин і секретар ПМВ о. Роман Ільницький. 

Літній табір союзу скаутів «ПЛАСТ» відбувається у «Златій Ідці» вже в п’ятнадцяте.

pmv.ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next