АКТУАЛЬНО

Голова ПМВ у Кишиневі відвідав благодійний фонд «Optima Fide» і поблагословив будівництво реабілітаційного центру

П'ятниця, 19 лютого 2021, 17:46
Голова ПМВ владика Степан Сус у Кишиневі відвідав благодійний фонд «Optima Fide» і зустрівся з директором фонду о. Ігорем Плевським та командою.

Представники Фонду розповіли про свою діяльність і поділилися планами про подальший розвиток, зокрема щодо будівництва мультифункціонального центру, на базі якого відбуватиметься реабілітація людей із залежністю.

Владка Степан відвідав місце будівництва, поблагословив діяльність команди центру та побажав успіхів у благородній справі служінню ближньому.

Фонд «Optima Fide» - це благодійний фонд, який діє у Кишиневі з вересня 2014 року. Мета організації - забезпечити підтримку соціально вразливих груп населення, незалежно від віку, статі, національності, раси, релігійної приналежності. Організація працює з нарко- та алкозалежними людьми.

Діяльність Фонду «Optima Fide» охоплює п'ять напрямків/департаментів

1. Департамент реабілітації та розвитку

2. Департамент сім'ї, жінок і дітей

3. Департамент управління пенітенціарних установ

4. Департамент екології

5. Департамент духовно-моральних відносин

Денний центр «Optima Fide» - вул. Вероніка Мікле, 4 оф.

Тел: 078261210

pmv.ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next