АКТУАЛЬНО

Голова ПМВ вручив сертифікати учасникам X спецкурсу ПМВ з місійного служіння

Понеділок, 28 червня 2021, 12:45
Голова Пасторально-міграційного відділу УГКЦ владика Степан Сус вручив сертифікати учасникам X практичного спецкурсу ПМВ з місійного служіння для семінаристів передостаннього року навчання, який цьогоріч проходить у Львові.

“Я відкритий, щоби кожного вас почути, підтримати, підказати, - звернувся до семінаристів єпископ. - Після закінчення семінарії ви самі відповідатиме за себе, готуватиметеся до священства, а пізніше ще й відповідатимете за тих людей, які братимуть з вас приклад. Це непростий етап, і ви повинні знати, що завжди маєте на кого розраховувати. Я б хотів, щоби ніхто з вас не почувався розчарованим. Церква вас потребує! А ми у Пасторально-міграційному відділі цим курсом доповнили ваші знання про місійне служіння”.

Цього року в спецкурсі, який тривав з 23 по 27 червня, взяли участь 60 вихованців чотирьох семінарій УГКЦ: Львівської, Дрогобицької, Київської та Івано-Франківської. На останні дні традиційно були запрошені дівчата семінаристів - кандидатки на їмостей, щоби ознайомити їх з особливостями служіння поза межами України.

pmv.ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next