АКТУАЛЬНО

Голова референтури у справах охорони здоров’я Львівської архиєпархії нагадав медикам про їхні християнські обов’язки

Вівторок, 06 лютого 2018, 12:51
5 лютого 2018 року у Львові, у храмі Святого священномученика Йосафата відбулася зустріч, присвячена працівникам охорони здоров’я Львівської архиєпархії.

Під часі зустрічі о. Сергій Білоконь, голова референтури у справах охорони здоров’я Львівської архиєпархії провів коротку катехизу, наголосивши на необхідності сумлінного виконання працівниками служби охорони здоров’я своїх християнських обов’язків щодо хворих та потребуючих людей, які приходять до них з проханням про зцілення. Також о. Сергій звернув особливу увагу на важливість присутності молитовної тиші в житті кожного християнина, зокрема працівника медицини.

Завершилася зустріч Молебнем до блаженного священномученика Миколая Чарнецького та благословенням освяченою оливою, що є завдатком витривалого та сумлінного служіння медиків потребуючим пацієнтам на майбутнє.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.lviv.uа

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next