АКТУАЛЬНО

Голова Відділу морського апостоляту УГКЦ привітав моряків

Четвер, 30 грудня 2021, 16:45
«Нехай новонароджений Син Божий благословляє, направляє та захищає кожного з вас, ваші родини та кораблі з екіпажами, на яких ви працюєте», - сказав у своєму Різдвяному посланні до українських моряків голова Відділу морського апостоляту УГКЦ владика Павло Хомницький.

Архиєрей звернув особливу увагу на труднощі в житті і праці моряків, пов’язані з пандемією коронавірусної інфекції, та запевнив у молитвах за всіх людей моря та їхні родини, побажавши швидкого воз’єднання з рідними після успішного завершення контрактів.

Головно владика подякував морякам за їхню працю, адже завдяки цьому більшість з нас має багато з того, що є невід’ємною частиною нашого гарного настрою під час Різдвяних свят.

Послання через мережу католицької місії «Стелла Маріс», яка присутня у більш ніж 300 портах світу, буде розповсюджено до близько 100 тис. українських моряків, розпорошених по всьому світу.

Пресслужба Відділу морського апостоляту УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next