АКТУАЛЬНО

Головам комісій Львівської архиєпархії УГКЦ розповіли про еконовинки

Вівторок, 01 липня 2014, 11:04
24 червня 2014 р. у Львові відбулася зустріч голів комісій Львівської архиєпархії УГКЦ. Під час зустрічі слово було надано також о. Миколі Пришляку, референту Бюро УГКЦ з питань екології у згаданій архиєпархії, який розповів присутнім про важливість екологічного вчення Церкви і, презентуючи «ековалізу», представив різні екологічні новинки, покликані зробити наш побут більш дружнім до довкілля.

Основним екологічним посланням до присутніх було те, що християни, ті, хто мають особливе покликання піклуватися Богом створеним світом, сьогодні по-особливому повинні стати пропагандистами нового стилю життя, який шукає та впроваджує новітні технології для того, щоби бережливіше користуватися природними ресурсами.

Захисник створіння на теренах Львівської архиєпархії коротко розповів про вміст ековалізи. Представляючи світлодіодні лампочки, аератори, вимірювач втрат електроенергії тощо, він зацікавив присутніх, бо ці новинки дають змогу не лише заощадити кошти та вберегти втрати природних ресурсів, але дозволяють християнам бути більше собою.

Ця зустріч з екологічним референтом стала чудовою нагодою, щоби представники церковних структур могли дізнатися про те, як Церква в сучасному світі, навіть на побутовому рівні, може виражати свою сутність – бути охоронцем створіння Божого.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next