АКТУАЛЬНО

Голови комісій Коломийської єпархії підбили підсумки року, що минає

Неділя, 17 грудня 2017, 18:19
15 грудня в приміщенні єпархіального управління Коломийської єпархії відбулися збори голів, референтів та координаторів єпархіальних комісій. Збори очолив владика Василь (Івасюк). Розпочалося засідання зі спільної молитви «Царю Небесний». Відтак владика подякував усім працівникам єпархіальних комісій за їх ревне служіння задля добра Церкви в році, що минає.

На початку було зачитано Декрет, згідно з яким о. Юрія Свища призначено головою Комісії УГКЦ для сприяння єдності між християнами. Далі про річний звіт виконаної роботи доповіли голови єпархіальних комісій. Кожен із них також представив план роботи на наступний рік. Окремо торкнулися питання інформаційного наповнення офіційного сайту Коломийської єпархії. Зокрема, були внесені пропозиції та зауваги щодо подальшої співпраці голів комісій із прес-службою.

Отець Богдан Іванюк, голова Комісії кадрового забезпечення, поділився з присутніми спільними напрацюваннями єпархіальних координаторів Стратегії розвитку УГКЦ’ 2020 на зустрічі, яка відбулася в Мадриді (Іспанія).

З доповіддю про підсумки виступив синкел єпархії о. Юрій Лукачик, який запропонував присутнім добрати на допомогу працівників до складу комісій, адже робота є великою. Також о. Юрій наголосив на необхідності активної співпраці з головами патріарших структур. На завершення владика Василь подякував усім за служіння й жертовну працю на благо Церкви та активну участь у загальноцерковному житті.

Крім того, цього дня в приміщенні єпархіальної курії владика Василь висловив глибоку вдячність за співпрацю та взаєморозуміння усім працівникам єпархії. Після спільної молитви єпископ уділив своє архиєрейське благословення та передав солодкі подарунки від святого Миколая.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.diocese.ko.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next