АКТУАЛЬНО

Голови Комісій у справах молоді різних єпархій вчилися організовувати і проводити благодійні фандрейзингові заходи

Середа, 19 травня 2021, 11:36
Упродовж двох днів, 17-18 травня, голови Комісій у справах молоді різних єпархій, студентських капеланств, монаших згромаджень, а також громадських згромаджень брали участь у навчально-формаційній зустрічі, яку організувала Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ.

Цього разу учасники зустрічі вивчали особливо важливу для свого служіння тему – “Фандрейзинг” і “Фандрейзингова кампанія”. Про головні принципи такої діяльності, правила та особливості розповідала керівниця відділу розвитку УКУ Ольга Заричинська. Вчилися також організовувати і проводити благодійні фандрейзингові заходи. Окрему увагу приділили написанню проєктних пропозицій для отримання грантів та моніторингу реалізування проєктів і підготування звітів для донорів.

Наступний день навчально-формаційної зустрічі розпочався зі спільної Божественної Літургії, яку відправили всі присутні священники.

Директор департаменту гуманітарної допомоги потерпілим від конфлікту Карітасу України Григорій Селещук розповів учасникам заходу про можливості фінансування молодіжних програм, проєктів церковних структур із місцевих бюджетів.

Окрім усього, присутні на формаційній зустрічі також мали можливість поділитися власним досвідом розвитку фандрейзингу та розповісти про проєкти, які реалізовують на місцях свого служіння.

Завершилася навчально-формаційна програма особливою подією – представленням нової айдентики Молодіжного фестивалю “Вітер На-Дії” , який цього року змінює не лише зовнішній вигляд, а й наповнення.

Наталія Павлишин


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next