АКТУАЛЬНО

Голови комісій УГКЦ молитвою розпочали новий Церковний рік

Середа, 15 вересня 2010, 21:17
15 вересня Молебнем до Богородиці за Боже благословення на новий церковний рік розпочалася зустріч голів комісій УГКЦ у приміщенні каплиці Митрополичих палат при Соборі Святого Юра у Львові. Молебень очолив Високопреосвященний Владика Ігор (Возьняк), Архиєпископ Львівський, єпископ-опікун для комісій УГКЦ.
15 вересня Молебнем до Богородиці за Боже благословення на новий церковний рік розпочалася зустріч голів комісій УГКЦ у приміщенні каплиці Митрополичих палат при Соборі Святого Юра у Львові. Молебень очолив Високопреосвященний Владика Ігор (Возьняк), Архиєпископ Львівський, єпископ-опікун для комісій УГКЦ.


У своєму батьківському слові Владика Ігор наголосив, що за прикладом Пресвятої Богородиці, яка радо відповіла на запрошення архангела Гавриїла і сповнила Божу волю, як це читаємо у Євангелії від Луки, всі ми покликані служити Богові й Церкві. Часто наша діяльність може бути непомітною і тихою, але потрібно пам‘ятати євангельську пораду, що «ми, слуги непотрібні, виконали все, що повинні були зробити». Владика заохотив до витривалості у щирому та відданому служінні, щоб духовно збагачувати наших вірних через різноманітну діяльність та присутність Церкви у різних вимірах не тільки церковного, а й суспільного життя. На закінчення Молебню Архиєпископ Львівський подякував о. Петрові Раку, керівникові Відділу комісій УГКЦ, за ініціативу спільної молитви, та всім присутнім і побажав благословенної та плідної праці на славу Божу в цьому церковному році.

Для Департаменту інформації повідомила с. Боніфатія Дяків

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next