АКТУАЛЬНО

Головний лікар Шпиталю Шептицького увійшла до складу госпітальної ради Львівщини

Середа, 05 лютого 2020, 19:14
Головний лікар Шпиталю імені митрополита Андрея Шептицького Наталія Ван Доеверен увійшла до складу госпітальної ради госпітального округу Львівщини.

Головою госпітальної ради став заступник голови Львівської ОДА Іван Собко, а до її складу увійшли ще сорок шість осіб. Серед них – директори департаментів Львівської ОДА, голови районних рад та області, а також головні лікарі районних лікарень.

До завдань госпітальної ради належать розроблення пропозицій та рекомендацій щодо  плану розвитку госпітального округу; реорганізації і перепрофілювання закладів охорони здоров’я, що забезпечують надання вторинної (спеціалізованої) та госпітального етапу екстреної медичної допомоги в межах госпітального округу; переліку опорних закладів охорони здоров’я в госпітальному окрузі.

Зазначимо, госпітальний округ – об’єднання медичних закладів вторинної медичної допомоги, до складу якого входить щонайменше одна багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування І рівня (обслуговує не менше ніж 120 тисяч населення) або лікарня інтенсивного лікування ІІ рівня (обслуговує не менше від 200 тисяч осіб).

Госпітальну раду утворює голова обласної державної адміністрації як консультативно-дорадчий орган при Львівській ОДА для розроблення пропозицій та рекомендацій щодо реалізації на рівні госпітального округу Львівської області державної політики у сфері охорони здоров’я та організації надання медичної допомоги в госпітальному окрузі.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://spital.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next