АКТУАЛЬНО

Гості з Америки відвідали Сокальсько-Жовківську єпархію

Четвер, 28 червня 2018, 13:04
26 червня 2018 року Сокальсько-Жовківську єпархію УГКЦ відвідала делегація Американської Єпископської Конференції (АЄК).

До її складу увійшли:  владика Джон Майкл Ботіан, Єпарх Румунської греко-католицької єпархії Святого Юрія в Кантоні (США), член Підкомітету для Церкви в Центральній та Східній Європі АЄК, Тетяна Ставнича, директор Офісу допомоги Церкві в Центральній та Східній Європі АЄК, Ніколь Джермен, помічник директора з промоцій Офісу допомоги Церкві в Центральній та Східній Європі АЄК,  та Дон Клеммер, головний редактор OSV Newsweekly. Делегацію супроводжували представники Патріаршої курії о. Роман Олійник, керівник відділу благодійних проектів Патріаршої курії, та Ірина Гавришкевич, керівник проектів Патріаршої курії. 

Такий візит – це вияв солідарності Американської Єпископської Конференції з католицькими єпископами в Україні. Під час поїздки  гості ознайомилися з діяльністю Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ та оцінили реальну ситуацію в Україні, щоб доповісти на наступному засіданні Підкомітету для Церкви в Центральній та Східній Європі АЄК.  

Західне бюро «Живого ТБ» матеріалами www.sokaleparchy.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next