АКТУАЛЬНО

Готуємо християнських провідників

Вівторок, 01 червня 2010, 14:16
29 травня 2010 року у Львові розпочалася нова навчальна програма «Основи християнської віри та служіння у парафіях УГКЦ». Програма організована Патріаршою катехитичною комісією УГКЦ та Катехитично-педагогічним інститутом УКУ у співпраці з Міжєпархіальною молодіжною комісією УГКЦ.
29 травня 2010 року у Львові розпочалася нова навчальна програма «Основи християнської віри та служіння у парафіях УГКЦ». Програма організована Патріаршою катехитичною комісією УГКЦ та Катехитично-педагогічним інститутом УКУ у співпраці з Міжєпархіальною молодіжною комісією УГКЦ. Навчання розпочалося Божественною Літургією, яку відслужив голова Міжєпархіальної молодіжної комісії о. Ростислав Пендюк. З привітальним напутнім словом до студентів звернулися директор Катехитично-педагогічного інституту с. Луїза Цюпа, СНДМ, та голова Катехитичної комісії Львівської архиєпархії о. Михайло Гарват.


Під час зустрічі відбулося знайомство студентів, показ фільму про Український католицький університет, презентація діяльності Катехитично-педагогічного інституту, а також учасники програми прослухали першу лекцію предмету «Вступ до Літургіки і пояснення Божественної Літургії». У навчальній програмі беруть участь 32 особи, які бажають поглибити знання з основ християнської віри та долучитися до активного життя у парафіях УГКЦ. Програма триватиме два роки і її завданнями є:
-          надати учасникам програми базові знання з основ християнської віри;
-          поглибити пізнання основ церковного богослужіння та літургійного життя Церкви;
-          сформувати навики праці у малих групах;
-          підготувати провідників літніх християнських таборів.
У вересні 2010 року така ж навчальна програма розпочинається у Києві, на яку вже зараховано 48 осіб.

Роман Яцків
координатор програми

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next