АКТУАЛЬНО

Греко-католики Ірпеня долучилися до організації екскурсії для сімей учасників АТО

П'ятниця, 21 жовтня 2016, 18:06
19 жовтня 2016 року греко-католики міста Ірпінь, що на Київщині, долучилися до організації екскурсії для сімей учасників АТО та вимушено переселених людей у замок "Радомишль".

Очолив поїздку о. Мирослав Латинник, парох громади Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ в Ірпені. Перед початком дороги священик провів молитву за щасливу подорож та благословив усіх її учасників.

Прес-служба парафії повідомила: «Сьогодні наша група побувала в приголомшливо красивому, надзвичайно теплому і затишному місці. За сто кілометрів від Києва розташований дивовижний Замок Радомисль. У замку представлені ікони, зібрані з усієї України, загальна колекція яких налічує близько п'яти тисяч. Експозиція замку «Душа України» створила незабутнє враження. Відчувається, що атмосферу, в яку занурюється кожен відвідувач, вкладена щоденна праця людей, котрі люблять свою справу».

«Окреме спасибі Ользі Вадимівні Богомолець за те, що врятувала, зберегла від знищення та повернула людям ікони, які були святими для наших предків, і за надану нам можливість їх побачити. Кожен із цих образів випромінює безмежну любов до України та її людей, милосердя і віру в силу та мудрість українського народу», - ідеться в повідомленні.

Прекрасний подарунок усім зробила Христина Михайличенко, переселенка з Криму. Дівчинка у 2015 році виграла престижний міжнародний конкурс піаністів у Голландії. Вона наповнила велику Камінну залу казковою музикою.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next