АКТУАЛЬНО

Греко-католики Енергодара просять підтримати їхню мрію - мати свій храм

Середа, 31 березня 2021, 10:23
З 2012 року в місті Енергодар Донецького екзархату розпочала свою діяльність перша громада вірних Української Греко-Католицької Церкви.

За ці вже майже десять років сформували нашу спільноту, разом молилися, творили діла милосердя, разом гуртувалися, тішилися і сумували… однак сьогодні настав час рухатися далі…

Наша парафіяльна родина Святого Йосифа Обручника розпочинає будівництво повноцінного храму для потреб громади! Ми з вами вже вирішили питання щодо земельної ділянки, наближається до завершення питання проєкту і незабаром плануємо розпочати з Божою допомогою вже саме будівництво. Дякуємо всім, хто тим чи тим способом допоміг нам із земельною ділянкою. Нехай віддячить Вам Господь. 

На перший погляд наш намір може видаватися фантастичною ідеєю, адже наша громада поки що дуже маленька, проте має грандіозну мрію – збудувати для Господа святиню, яка, без сумніву, стане окрасою не тільки Енергодара, а й усього Запорізького краю.

Тому сьогодні хочемо просити всіх людей доброї волі вкласти свою лепту в будівництво нашого храму. Далеко не кожному поколінню випадає нагода звести для Господа дім, тож це великий дар та велика відповідальність. Будуючи храм на землі, ми створюємо собі храм на Небесах. Храм - це місце слави Божої. Будуючи храм, християнин славить ім'я Господнє та проголошує Боже слово у світі. Ми розуміємо, що людям часто не вистачає на найнеобхідніше, проте, якщо кожен докладеться скільки зможе на цю святу справу, Господь обов'язково воздасть сторицею.

Допоможіть, будь ласка, кожен у міру своїх можливостей, у будівництві храму Святого Йосифа Обручника в Енергодарі‼

Наші реквізити: 5168 7574 2454 9519

Детальніше: 097 9602824 - о. Олександр Варницький.

P.S. Очевидно, кожен розуміє, що збудувати церкву – це досить тривалий та надзвичайно дорогий процес. Тому звертаємося до наших священників: можливо, у когось у парафії є капличка, яку можна було б розібрати та передати нам, або ж вагончик. Ласкаво просимо допомогти нашій громаді.

Пресслужба Донецького екзархату


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next